WHAT'S NEXT?

Det väntas bli en digital sändning full med inspiration när bland annat Spotify, Handelshögskolan i Stockholm, Exeger och EQT gästar traditionella Burenstamdagen. Årets moderator är Niklas Källner, journalist och programledare.

Att förstå vilka förändringar vi står inför är viktigare än någonsin. Det kan bli avgörande för att bevara dagens värden – och skapa nya.

För att visa vägen vill vi lära oss utav dem som vågar utmana befintliga branscher, de som bygger framtidens organisationskulturer, de som förstår hur hållbarhet kommer att genomsyra allt vi gör – och de som har erfarenhet av hur en ny generation kan få de bästa förutsättningarna för att förvalta värden som har skapats.

I år tar vi kunskapen till dig – dit du är. Traditionella Burenstamdagen, som hålls tillsammans med vårt norska moderbolag Formuesforvaltning, genomförs för första gången som en digital sändning från en professionell studio den 25 november 18.00-20.00.

Slå dig ner framför tv:n, datorn, läsplattan eller mobilen – med familj eller vänner.

Du vill inte missa detta – anmäl dig i dag!

Burenstamdagen 2020 

Plats: Där du är

Datum: 25 november

Tid: 18.00-20.00

Anmäl dig

Speakers

Niklas Källner

Moderator

Prisbelönt journalist och programledare som efter att ha varit reporter i talkshowen ”Skavlan” blev känd i både Sverige och Norge. Niklas har lett en rad program i tv och radio, och varit gäst i bland annat Nytt på Nytt (NRK) och Spanarna (SVT). Han är programledare i ”Arvinge Okänd” (SVT) som söker upp personer som med en okänd familjehistoria har rätt till ett arv. Programidén har sålts till ett flertal länder och nominerats till flera priser. Niklas har också gett ut boken ”Tills man dör lever man” och boken om kallprat ”Och bilen går bra?”

Emma Tryti

CEO Kron

Emma är CEO för Kron med lång erfarenhet inom innovationsledning. Hon har haft ett flertal olika ledarroller, bland annat på Vipps och senast i rollen som CCO, inom eCommerce och Invoice. Innan Vipps har Emma haft ledarroller på bland annat på DNB och Gresvig, hon har även erfarenhet från transaktioner inom Private Equity på Danske Bank. Emma drivs av kreativitet och får energi av att utveckla team och implementera lösningar som förenklar vardagen för människor. Emma är utbildad civilekonom med en masterexamen i finansiell matematik från UWA, Australien.

Martin Schütt

Medgrundare och vd Askeladden & Co

Efter en kometkarriär i McKinsey startade Martin Askeladden & Co, vars mål är att bygga ”världens ledande entreprenörsföretag”. Askeladden fungerar som en idéfabrik, inkubator och investerare. De två senaste åren har Martin varit med och startat upp ett flertal bolag i olika branscher, bland annat Cutters (frisörsalong), Dr. Dropin (vårdcentral), Squeeze (massageverksamhet), Verd (begravningsbyrå), Olio (skönhetssalong) och Blid (tandläkartjänst). Gemensamt för de bolag Askeladden och Martin står bakom är att de utmanar traditionella bolag som verkar på mogna marknader med låga inträdeshinder. Askeladdens bolag har idag redan flera hundra miljoner i samlad omsättning, och sysselsätter över 700 personer.

Cilia Holmes Indahl

Head of EQT Foundation

Med en passion för hållbarhetsfrågor tillträdde Cilia nyligen rollen som ansvarig för EQT Foundation i Stockholm, en stiftelse med ett aktiekapital värt 1,4 miljarder svenska kronor. EQT är ett investmentbolag med ett förvaltat kapital på runt 410 miljarder kronor, medan Indhal har ansvar för EQT:s ”globala filantropiska aktiviteter” i EQT Foundation. Hon är expert på hållbarhet och hållbara affärsmodeller. Hon har varit hållbarhetschef på Aker Biomarine och har inspirerat flera norska företag till att förstå varför de behöver integrera hållbarhet i sina affärsmodeller. Cilia har också varit vd för investeringsbolaget Katapult Group, tidigare Nordic Impact. Hon är utbildad civilekonom med dubbel magisterexamen i internationell ekonomi och hållbar utveckling från NHH och HEC Paris. Cilia har också arbetat för den norska delegationen till FN i New York och varit konsult på KPMG. 

Giovanni Fili

Grundare och CEO Exeger

Svenska Exeger har utvecklat en unik solcellsteknologi. Det rör sig om tunna och flexibla solceller som kan printas på olika typer av material och ytor och alstra ström ifrån allt slags ljus, i skuggan eller inomhus. Bakom Exeger står Giovanni. Han har mer än 20 års erfarenhet från rollen som entreprenör och har jobbat mycket med att kommersialisera högteknologiska företag. Han har deltagit i flera rundabordssamtal tillsammans med Sveriges energi- och digitaliseringsminister där temat varit entreprenörskap i Sverige. Han har också deltagit vid statsbesök, som representant för den svenska framtida industrin, tillsammans med den svenska kungen.

Ariane Spandow

Head of Corporate Social Value Amesto Group

Amesto, som etablerades redan 2002, har en historia som sträcker sig tillbaka till ett bolag som Arianes mormor grundade redan 1947. Idag finns bolaget i ett flertal länder och är specialiserade på tjänster inom redovisning och lönehantering, rekrytering och rådgivning samt affärssystem och tjänster rörande it-drift, integration och infrastruktur. Ariane är den yngsta av Spandow-syskonen, som alla haft aktiva ledarroller i familjeföretaget och är ägare i Spabo-gruppen. Ariane har även startat butikskonceptet ”Den kule mage”, 25 år gammal. Efter att ha varit styrelsemedlem i Spabo-gruppen sedan 2008 ville hon bli mer aktiv i familjeföretaget. 2012 gick hon in på marknadsavdelningen innan hon fick ansvar för bolagets hållbarhetsarbete och det sociala perspektivet för verksamheten. Ariane har sett hur ett tydligt fokus på sociala värden kan skapa en intern stolthet, men också vara en stark konkurrensfördel. 

Arild Spandow

Vd och grundare Amesto Group

Amesto Group, som startades redan 2002, blev nyligen utsedd till ett av årets 25 norska bolag som är bäst på innovation. Bolaget är helägt av Spabo-gruppen, som Arild äger tillsammans med sina syskon Ariane och Jan. Amesto är idag ett nordiskt teknologihus som bland annat tillhandahåller affärssystem, rådgivning och olika konsult- och it-tjänster. Bolaget har också knutit en rad intraprenörer till sig, som väljer att använda och utveckla sina entreprenörsgener tillsammans med Amesto. Från att omsätta några få miljoner 2003 hade Amesto 2019 en omsättning på över 1,3 miljarder, och över 1 000 anställda i Skandinavien, Nordamerika, Irland, Storbritannien och Nederländerna.

Katarina Berg

HR chef Spotify

Katarina Berg leder Spotifys globala HR-team – även Spotifys globala arbetsplatsservice och teamen för operativ strategi. Hon har varit en del av företaget sedan 2013 och med i transformationen från startup till internationellt storföretag. Innan Spotify har Katarina haft ett flertal chefsroller inom HR på en rad multinationella bolag, bland annat Preem, Swedbank, Kanal 5, och 3. Utöver att tillgodose individers behov i en mångsidig, rörlig och föränderlig organisation fokuserar Katarina även på att bygga team och etablera processer för att skapa en arbetsmiljö där kreativa och passionerade medarbetare har möjlighet att vara sitt allra bästa jag, ha roligt och utvecklas karriärmässigt.

Lars Strannegård

Rektor Handelshögskolan i Stockholm

Lars Strannegård är rektor för Handelshögskolan i Stockholm och professor i ledarskap. Han har de senaste åren arbetat för att stärka Handelshögskolan med hjälp av forskning och utbildning inom kärnområdena, införa stora inslag av hållbarhet, konst och litteratur. Han har publicerat ett stort antal böcker och artiklar och sitter i ett antal styrelser med koppling till kultur, medier och utbildning.

Program

 • NEXT IN BUSINESS
  • Med Martin Schütt och Emma Tryti
 • NEXT GENERATION
  • Med Ariane Spandow och Arild Spandow
 • NEXT IN SUSTAINABILITY
  • Med Cilia Holmes Indahl och Giovanni Fili
 • NEXT IN LEADERSHIP
  • Med Katarina Berg och Lars Strannegård

 

 

Anmäl dig här:

Genom att anmäla dig till vårt event samtycker du till att prenumerera på vårt nyhetsbrev och annan relevant information.

Varmt välkomna önskar
Burenstam & Partners

Onsdag 25 november kl 18.00.

Önskar du träffa oss och lära dig mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

Registrera dig

image

Trygghet

Hur kan vi skapa trygghet idag och i framtiden? Trygghet för barnen? Vad gör vi om det sker en olycka?

Läs mer
image

Bevara & Utveckla

Hur mycket ska vi investera? Hur investerar vi för framtiden? Hur säkerställer vi högsta kvalitet?

Läs mer
image

Skapa

Hur stort kapital behövs för att starta ett företag? Hur utnyttjar vi vår kompetens? Hur kan jag vara med och förändra?

Läs mer